Bonus Reels

Bonus Reels wordt geladen..
Helaas uw gratis speeltijd zit erop
Bonus Reels - Close Fullscreen

De BONUS REELS is een gokkast van JvH Gaming slotmachines. Dit bedrijf zit in Tilburg. Eurocazino heeft nu deze gokhallen topper online gebracht. In het bovenspel kan ervoor worden gekozen om 5 of 10 in te zetten.

Het bijzondere aan het basisspel van de bonusreels fruitautomaat is dat er met een inzet van slechts 1 credit, op 5 winlijnen wordt gespeeld, dit in tegenstelling van andere gokkasten. 3 sterren kris kras in beeld leveren een mystery prijs op van maximaal 100 credits.

Bij een inzet van 5 credits in het bovenspel geldt een ander prijzenschema dan bij de inzet van 10 credits. In het vervolgspel wordt er op maar liefst 27 winlijnen gespeeld. Dit komt overeen met een ‘kris kras’ spel. 3 kris kras sterren zijn benodigd om de bonus feature te starten. Het credit aantal dat bij de activatie van de feature in beeld staat wordt sowieso gewonnen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via de re-spins de vermelde prijs nog vaker in de wacht te slepen. Voordat de re-spins beginnen wordt eerst de lengte van de lichtslang bepaald door continu op START te klikken. Nadat de lengte van de slang bepaald is, begint deze rond te draaien. Bij iedere druk op de START button stopt de slang met zich voortbewegen. Als, nadat de lichtslang tot stilstand is gekomen, het lampje bij ‘BONUS’ opgelicht blijft, dan wordt de in het display vermelde prijs nogmaals gewonnen! Bij inzet 5 zijn er 2 re-spins en bij inzet 10 zijn dat er 4. Speel nu de bonusreels.
DIT SPEL IS NIET MEER BESCHIKBAAR!