Medieval

Medieval wordt geladen..
Helaas uw gratis speeltijd zit erop
Medieval - Close Fullscreen

Medieval fun gokkast

De Medieval fruitautomaat van customgames wordt gespeeld op 3 rollen met maar liefst 5 winlijnen ongeacht de inzet. Je kan kiezen tussen de inzetten 1, 5, 10 ,20 ,40 en 80.
Het spel MEDIEVAL heeft een middeleeuws thema met 4 bonus features die met dit thema in verband staan:

Night Of The Knights. Indien er 3 Knight-symbolen zichtbaar zijn zal het bordje van Night Of The Knights verlicht worden. Bij een volgende win zijn de Knight-symbolen wild en tellen voor elk ander symbool met uizondering van de bonussymbolen towers, swords, shields. Wanneer er een win is komt deze feature te vervallen.

Revenge Of The Swords. Indien er 3 Sword-symbolen zichtbaar zijn zal het bordje van Revenge Of The Swords verlicht worden. De 3 symbolen met de laagste waarde leveren een mystery op van minimaal 1x de inzet en maximaal 20x de inzet. Wanneer er een win is komt deze feature te vervallen.

Tower Power. Indien er 3 Tower-symbolen zichtbaar zijn zal het bordje van Tower Power verlicht worden.De volgende win zal x2, x3 of x4 zijn.Wanneer er een win is komt deze feature te vervallen.

Shields Of Protection. Indien er 3 Shield-symbolen zichtbaar zijn zal het bordje van Shield Of Protection verlicht worden. Wanneer er nu een prijs valt zal aleen deze feature vervallen en behoud u eventueel andere verzamelde features. Indien de speler van inzet veranderd verliest hij of zij ALLE actieve features!

Indien de WINBANK meer dan 10000 punten bevat wordt een gedeelte hiervan naar de SPAARBANK verplaatst die door de speler genomen kan worden door op de NEEM SPAARBANK knop te drukken.